• Altijd gratis verzending
  • Deel opbrengst naar Konining Wilhelmina Fonds

Veelgestelde vragen aan Saint Support

 

We hebben een selectie gemaakt uit de vragen die wij het meest van onze bezoekers hebben kregen. Indien het antwoord op uw vraag hier niet tussen staat, kunt u altijd even persoonlijk contact met ons opnemen. 

Waarom is Saint Support opgericht?

Wij weten helaas uit ervaring dat het niet mee valt om te maken te krijgen met kanker. Mensen met kanker en hun geliefden zijn vaak ten einde raad en kunnen extra steun zeer goed gebruiken om door deze moeilijke periode te komen.

Hoeveel wordt er gedoneerd aan het KWF?

Van elk verkocht sieraad doneren wij € 1,- aan het Koningin Wilhelmina Fonds. Zo willen wij niet alleen bijdragen aan het heden, maar ook helpen om de toekomst te verbeteren.

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling ontvang?

Zodra uw bestelling bij ons binnen komt, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij verpakken uw sieraad met zorg en verzenden vaak al op dezelfde dag.

Wij houden u op de hoogte van onze vorderingen.

Kan ik iemand een sieraad als cadeau geven?

Ja, zeker! Wij helpen maar wat graag om iemand te verrassen. U kunt tijdens het bestellen een ander verzendadres opgeven wanneer u voor iemand anders besteld. Eventuele speciale wensen kunt u ook aan ons doorgeven. Er is ruimte voor in de laatste stap van het bestelproces.

Zijn er verzendkosten of andere kosten?

Nee, de prijs die u ziet, is de prijs die u betaald. Niets meer en niets minder. Er zijn geen verborgen kosten. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Waar worden jullie sieraden gemaakt?

Saint Support is een initiatief van Nederlandse bodem. Onze sieraden worden op kleinschalig niveau in Nederland vervaardigd. Dus geen massa productie uit lage loonlanden, maar een eerlijk en hoogwaardig product.

Wat betekenen de verschillende uitgesproken kleuren aan de rand?

Er is goed nagedacht over de kleuren die gebruikt worden om de rand te verfraaien;

Roze is de internationale kleur voor Borstkanker.

Rood is de internationale kleur voor Kanker.

Oranje is een vrolijke kleur die wij zelf hebben toegekend aan mensen met een beperking.

Is dit alleen voor mensen met een geloof?

Hoewel het aanroepen van beschermheiligen een traditioneel Rooms-Katholiek gebruik is, merken we dat ook anders- of niet-gelovigen zich interesseren voor deze gewoonte. Het bezitten van een sieraad waarop een beschermheilige is afgebeeld, biedt mentale en spirituele steun aan ieder die zich er voor open stelt.

Hoe kun je de sieraden het beste gebruiken?

Het aanraken van het sieraad is een goede manier om uw gedachten en energie te richten. U doet dat op uw eigen manier, hardop of zachtjes voor u zelf. Met de ogen gesloten of niet. Het draait om het creëren van een moment van bezinning en zodoende uw volledige aandacht te richten op dat wat voor u van wezenlijk belang is.

Wat is de achtergrond van de verschillende beschermheiligen?

U kunt een uitgebreide achtergrond vinden op deze pagina.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Heeft u een andere vraag of misschien een suggestie? Het is heel eenvoudig om persoonlijk contact met ons op te nemen. U vindt onze contact  informatie op deze pagina.