• Altijd gratis verzending
  • Deel opbrengst naar Konining Wilhelmina Fonds

Wie Wij Zijn

Wij zijn een klein team gewone mensen. Mensen die, net als u, helaas uit ervaring weten hoe moeilijk het is wanneer u geconfronteerd wordt met de alles overstemmende diagnose kanker. We weten wat er op u af komt en hoe ellendig de onzekerheid is waarmee u en uw geliefden worden geconfronteerd. 

 

We vinden het belangrijk om onze medemensen niet te vergeten in zware tijden. Zelf zeggen we vaak dat het soms makkelijker om te geloven voor een ander, maar voor jezelf is dat toch lastiger. Een tastbare herinnering aan hoop geeft steun en brengt gevoelens van angst en wanhoop tot bedaren. Het herinnert je om je te blijven richten op Gods licht, liefde en kracht. Maar het belangrijkste vinden we dat we de liefde en steun die we zelf kregen, doorgeven.

 

Vanuit die gedachte willen wij u zoveel mogelijk steun bij kanker bieden met Saint Support.

 

Omdat alle beetjes helpen en omdat we ook graag een steentje bijdragen aan een lichtere toekomst, gaat van elk sieraad dat wij verkopen één Euro naar het Koningin Wilhelmina Fonds.

 

We nodigen u van harte uit om niet alleen de collectie te bekijken, maar vooral om ook een kijkje te nemen op onze Inspiratie pagina.

 

Wij wensen u oprecht het allerbeste,

 

Team Saint Support